Een mooi product, een belangrijk evenement, een nieuwe dienst? U wilt uw doelgroep zo goed mogelijk van de nodige informatie voorzien. De drukkerij van Telstar Print in Pijnacker is dé lokale partner voor de productie van uw brochures. Wij werken altijd volgens afspraak en met een moderne HP Indigo drukpers. Zo bent u gegarandeerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Zoals het hoort.

Verschillende formaten en afwerking van brochures

Alle brochures zijn anders. U heeft speciale wensen, wij hebben speciale oplossingen. Telstar Print biedt brochures van verschillende formaten, papiersoorten, type omslagen en afwerkingen. Altijd de brochure die nog meer dan aan uw verwachtingen voldoet. Tot in detail. Ook bijna alle afwerkingen verzorgen we in eigen drukkerij, daarmee zorgen we meteen voor een korte doorlooptijd en top service.

Telstar Print kiest voor (ver)binding! Wij kunnen uw brochure binden door nietjes in de rug, maar u kunt ook kiezen voor garenloos gebrocheerde brochures. Bij een garenloos gebrocheerde brochure wordt de rug gefreesd en gelijmd. Andere opties zijn genaaide brochures of spiraalbinding. Bel ons of stuur een e-mail en we bespreken uw wensen en bijbehorende mogelijkheden. Korte lijnen.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.