Folders & flyers

Vandaag de dag nog steeds belangrijke en effectieve communicatiemiddelen voor veel organisaties. Daarom verzorgt Telstar Print de productie van uw folder of flyer ook met alle aandacht, precisie en focus. Combineer dat met persoonlijk contact, korte doorlooptijden en de beste service en u heeft uw drukker gevonden. Klaar voor folders en flyers van de beste kwaliteit? Dat spat er vanaf!

Flyers

Er zijn flyers en er zijn flyers. En nog van alles daartussen. Maar welke flyer is het meest geschikt voor uw uiting? Telstar Print biedt alle mogelijkheden. Sommigen noemen een flyer een enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt ongevouwen vel papier. Wij noemen het óók maatwerk. Zo drukken we uw flyer bijvoorbeeld op een speciaal papiersoort en geven het een luxe coating. Perfect om te verspreiden op een beurs, event of op straat. Goed bekeken.

Folders

In kleur of zwart-wit. Verschillende formaten. Één keer of meerdere keren gevouwen. Wilt u net iets meer informatie kwijt? Dan is een door Telstar Print gedrukte folder de oplossing. Wij zorgen ervoor dat de folder er precies zo uit komt te zien als u in uw hoofd heeft. Wellicht nog beter! Door onze digitale druk mogelijkheden bestelt u uw folders en flyers bij Telstar Print al vanaf kleine oplages. Praktisch!

Nieuwsgierig welke opties er nog meer zijn? Telstar Print verzorgt ook uw geniete brochures en indrukwekkende magazines.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.