Telstar Print drukt op én met het hart. Transparant, eerlijk en loyaal zakendoen is voor ons dan ook de basis voor een goede bedrijfsvoering. Natuurlijk hoort winst maken bij onze doelstellingen als gezonde onderneming. Maar ondernemen en werken betekent veel meer dan dat. Telstar Print gaat altijd voor het mooiste eindproduct en creëert een duurzame en prettige omgeving voor zowel eigen mensen als klanten. Het Telstar Print DNA? Betrouwbaar. Toegankelijk. Proactief.

Missie

Professioneel uiting geven aan de missie, visie of doelstelling van organisaties en zo de bedrijfsvoering versterken met de mooiste grafimedia producten.

Visie

Telstar Print streeft ernaar middels het leveren van kwaliteitsdrukwerk en perfecte service de bedrijfsvoering van het lokale MKB en andere organisaties op een duurzame wijze te ondersteunen, ontzorgen en versterken. Dat doen we als maatwerk specialist in drukwerk in de omgeving van Rotterdam- Den Haag en omstreken.

Het vakbekwame team van Telstar Print brengt deze visie in al haar dagelijkse werkzaamheden tot uiting. Onze vakmensen denken in oplossingen, steken de handen uit de mouwen en kennen de waarde van persoonlijk contact.

Telstar Print gaat voor een duurzame werkomgeving, duurzame samenwerkingen en een duurzame werkhouding. Daarom drukken we bijna al ons drukwerk op FCS gecertificeerd papier of hout, zorgen we voor een recycling cyclus van lege inkbussen en scheiden we afval nauwkeurig. Grondstoffen en benodigdheden nemen we zoveel mogelijk bij lokale ondernemers af, we zijn betrokken bij lokale evenementen en steunen goede doelen. Daarom zeggen we ook:  95% duurzaam en 100% betrokken.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.